Steal My Style

Mode för alla

Trendiga smycken i höst

Posted on november 20th, 2015 by Ernestina Hammes

6031398-colorful-jewelRätt smycken är något som lyfter en outfit och ger den det lilla extra. Häng med i trenderna och anpassa dem efter din personliga smak och de ädelmetaller du klär bäst i!

70-talschic

I år har den trend som synts allra mest på gatorna varit den 70-talschica stilen. Även i höst och vinter kommer vi att få se mycket vida byxben, polotröjor, ponchos och mockamaterial. Till denna modetrend passar stora smycken perfekt! Tänk långa halsband med stora hängen, breda armband och många ringar. Gula metaller som guld, koppar och mässing passar bra till höstens jordnära färger. Men bryt också av det monokroma med en annan ton, blått är snyggt som accentfärg.

Metalliskt

Metallictrenden är en annan av de nyheter som stod ut under visningarna av höstmodet. På catwalkerna syntes metallicskimrande tyger från topp till tå och i alla regnbågens färger. För den som inte känner sig bekväm i silvermetallicskimrande byxor och jackor till vardags kan ta sig an trenden genom att bära statementsmycken i högblankt silver istället. Kolla in Mila Silvers breda sortiment av trendiga silversmycken online.

Stora ringar

Stora örhängen är en annan lättburen trend. Pryd örsnibbarna med stora ringar som passar som handen i handsken med 70-talstrenden, och välj gärna geometriska former för den allra trendigaste looken. Men inte i 80-talsform, tänk avslappnat sofistikerat snarare än rockigt.

Broschens återkomst

En kul ny trend, eller snarare återkomst, vi ser i höst är broschen. Efter att länge ha varit förknippad med mormorsstil och kungabröllop är smycket tillbaka i hetluften. Ärvda, klassiska broscher eller moderna med en twist, stora eller små, på kavajslaget, på väskan eller i håret – i höst är broschen ditt mest mångsidiga smycke!Ett tips för den som inte har en mormor att låna av är att kolla upp secondhand-butikerna. Där finns ofta broscher till ett bra pris, just för att det tidigare var ett populärt smycke men som nu inte varit trendigt på en tid. Ett perfekt ställe att hitta ett unikt smycke ingen annan har!

Copyright © 2009 Steal My Style