Steal My Style

Mode för alla

Rockmode eller Preppymode?

Posted on november 22nd, 2016 by rnn.yqe.

rockigt och preppy

Vilken stil tillhör du? Är du den där tjejen eller killen som föredrar rockiga eller kanske preppy kläder? Det är två olika stilar och brukar tilltala de flesta.

Blanda stilarna för succé

Preppymode är en stil som anses vara lite snobbig då den oftast har setts på skolungdomar från den övre medelklassen. De har dyra märkeskläder i klassiska snitt. Det rockiga modet är lite mer tufft och inte lika stramt i sina kläder. Det bästa är om man kan kombinera dessa två stilar tillsammans med små enkla detaljer såsom sjalar och slipsar. På den här sidan hittar du många olika tillbehör med bra pris.

Inte bara ungdomar

När du kombinerar de två olika stilarna så blir modet helt plötsligt öppet för fler generationer än ungdomar. Det är en stil som tilltalar alla åldrar. De vackra slipsarna är bra presenter att ge bort till sin pappa eller sin pojkvän på farsdag eller i present, men deras gemensamma drag är att alla kan använda sig av en kombinerad stil. Färgerna är ofta dova och det är en aspekt på att det blir ett klassiskt och tidlöst uttryck på kläderna.

Modet följer årstiderna

Du kan vara säker på att modet förändras över året och följer årstiderna, men det är plagg som aldrig går ur tiden och du kan använda dem i nästa säsong igen utan att de för den delen blivit omoderna. Den klassiska stilen på kläderna gör att stilen blivit populär bland många då de kan utöka sin garderob och använda den under några år framöver fast under vissa tider på året. Det är både klimatsmart och ekonomiskt att göra så. Har du en son som du brukar hjälpa att köpa kläder till så kan jag starkt rekomender att du provar att kombinera preppy och rockig stil på honom.

Navigation

Copyright © 2009 Steal My Style