Steal My Style

Mode för alla

Modetrender 2015

Posted on July 23rd, 2015 by admin

1544335-shopping-couple-europe (1)

Trender kommer och trender går. Inför varje säsong är det många som spänt väntar på att få se vad som kommer att bli det nya it-plagget. Att klä sig moderiktigt är idag något som alla har möjlighet att göra – man behöver inte sitta på en förmögenhet.

I år kan man nämligen bli chic med enkla medel för det som är så bra med 2015 års trender är att det mesta redan finns i de flestas garderober. Det handlar alltså om gamla trender som kommit tillbaka. Allt man behöver göra är att addera ett par nya plagg för att fullända sin look.

Personligt med nytt och fräscht

Precis som Nyheter24 skriver är 2015 året då man ska satsa på sin egna personliga stil, kryddat med nya trender. Det tipsar bland annat om att lägga till rött i sin outfit – alla tänkbara nyanser av denna passionerade färg funkar bra. Vad gäller grafiska tryck så är det läppar som är inne just nu. När det kommer till ytterkläder får man gärna tänka volym – lite fluffigare jackor, gärna med fuskpäls är så 2015. På huvudet kan man bära en snygg skepparmössa, som nu går att finna i de flesta butiker.

Shoppa billigt

Att matcha de klädplagg man redan har tillsammans med nya plagg gör det billigare att få till den rätta stilen för i år. Även om man vill satsa på kvalitet från moderiktiga varumärken behöver det inte bli särskilt dyrt. Ett tips är att fynda plaggen på outlets som riktar in sig på märkes- och designerkläder. Exempel på en sådan är t.ex. OutletSverige, som har ett stort sortiment av kläder från flera välkända varumärken.

Hitta din stil

2015 är ett spännande år modemässigt. Det är fullt av nya möjligheter och det är nu helt rätt tillfälle att passa på att tänja ut gränserna och pröva på något nytt. Det bästa modetipset 2015 är att mixa gammalt med nytt och kombinera olika stilar för att finputsa sin outfit!

Copyright © 2009 Steal My Style