Steal My Style

Mode för alla

Mode för de allra yngsta i familjen

Posted on juli 15th, 2021 by Ernestina Hammes

Barn tycker ofta om starka och klara färger och därtill även trevliga mönster. Kläder för de allra yngsta bör vara gjorda i naturmaterial, till exempel bomull. De kan inte finnas detaljer som skaver på den lillas hud. Det finns en massa fina alternativ att välja mellan, då du vill köpa något nytt åt ditt barn.

Bra grundplagg

Det kan vara bra att du skaffar de grundplagg som ditt barn behöver i ren bomull. Du behöver några bra bodys, långbyxor och långärmade blusar. Strumpor och solmössa behöver du också. Solmössan bör täcka ögonen från direkt solljus, men också nacken så att barnet inte blir solbränt. För vintern är det ännu flera plagg som du behöver, som till exempel en varm halare.

Finare kläder

Lyxa till det lite mera med olika fina plagg, som kan ha något extra på sig. Kom dock ihåg att plaggen inte får ha någonting som kan lossa från dem och fastna i ditt barns hals. Det finns många fina klänningar för flickor och stiliga plagg för pojkar. Du kan dock gärna också välja mjuka och sköna kläders som finkläder, så att ditt barn alltid har det bekvämt. Hitta något passande på endera nätet eller i butiken.

Copyright © 2009 Steal My Style