Steal My Style

Mode för alla

Lättburna metaller

Posted on augusti 8th, 2016 by rnn.yqe.

smycken_329705816

Olika metaller kommer alltid finnas med i smyckestrender och även inom klädmodet. Vilken metall som är trendig för säsongen däremot, den är föränderlig. Våren och sommaren 2016 har rosé varit den nya inne metallen, som även återfunnits i bland annat inredning.

Tidlöst

Silver och guld kan användas i stort sett helt oberoende av rådande trender. Dock kan modeller och storlekar skilja sig mellan olika år. När du köper smycken kan det därför vara rådigt att välja tidlösa modeller, som kan kombineras med de trendiga.

Hålla sig uppdaterad

Genom att följa bloggar som denna och exempelvis se bilder från modevisningar runt världen, kan du se vad som kommer vara på modet inom kort. Ett annat bra tips är att besöka butiker på webben, Milasilver som exempel och se vilka smycken som gäller för säsongen.

Olika kombinationer

Ädel metaller i kombination med ädelstenar fungerar alltid, även i kombination med andra ädelmetaller. En annan oväntad kombination som visat sig fungera väl, speciellt i herrsmycken, är metaller och gummi. Inte helt oväntat så kan de även kombineras med läder. Dessa två kombinationer ger ett tuffare intryck och ofta kombineras lädret och gummit med silver som har ett modernt uttryck.

 

Navigation

Copyright © 2009 Steal My Style