Steal My Style

Mode för alla

För dig som behöver lite större storlekar på kläderna

Posted on oktober 21st, 2022 by Ernestina Hammes

Bara för ett par decennier sedan kunde det var svårt för den som behöver större storlekar att hitta att hitta kläder som passar. Men glädjande nog är de dagarna förbi. Numera finns det väldig snygga kläder även i större storlekar som är moderiktiga. Du behöver inte längre klä dig tråkigt bara för att du är kurvigare och har större kroppsomfång.

Plus size-kläder

Givetvis ska du som behöver större storlekar i kläder också få känna dig snygg och attraktiv i trendiga klädesplagg. Smickrande passform och bra kvalitet på kläderna ger dig självförtroende och förmåga att ta plats i sociala sammanhang.

Många företag har satsat på att ha kollektioner med plus size och det finns butiker på som satsar helt och hållet på mode för större kvinnor.

Plus size-mode på nätet

Förutom att det finns många bra butiker som satsar på plus size kan det också vara en god ide att titta på det så kallade over size-modet. Där kan finnas riktiga pärlor för den som behöver större storlekar, även om plaggen är avsedda för normalstora personer.

Om du vill hitta kläder online i din storlek kan du exempelvis handla här på onlinebutiken Hem fina hem. Det har en hel avdelning med trendiga och snygga plus size-plagg.

Copyright © 2009 Steal My Style