Steal My Style

Mode för alla

Coolt med keps

Posted on maj 18th, 2022 by Ernestina Hammes

Keps är inte bara bra som solskydd under sommaren, det är även coolt att bära. Du kan enkelt hitta en keps som passar din stil.

Ta en titt på detta utbud för att hitta något som matchar din look. Ska du på semester kan du enkelt få plats med den i resväskan och ta fram när du solar eller går runt på stan. Det finns bland annat flexfit-kepsar, reglerbara kepsar och fitted kepsar.

Eftersom passformen ändras utifrån modellen på kepsen kan du välja en som passar just ditt huvud. Det bästa är att de finns i olika storlekar och former. Du kan enkelt anpassa kepsen efter din stil. För barnen finns det mängder av roliga motiv att välja bland.

Kepsar för hela familjen

Det är inte bara era barn som ska se coola ut, även du som vuxen kan hitta en keps som faller dig i smaken. Bland damkepsarna hittar du kända märken som New Era. Oavsett vilken smak du har och vad du tycker om för material så finns det utbud som passar. Du kan välja olika coola motiv på kepsen. Har du till exempel ett fotbollslag du hejar på kan du stötta laget genom att bära deras märke.

Copyright © 2009 Steal My Style