Steal My Style

Mode för alla

Billigt mode online

Posted on September 15th, 2017 by admin

Vem vill inte hitta billigt mode online, det finns flera som ständigt söker efter modekläder som passar både kropp och plånbok. Vi söker ständigt efter varor och produkter till fördelaktiga priser.

Den klassiska franska modebutiken La Redoute och deras nordiska avdelning har sedan i april 2017 gått i graven men återuppstår hos Svenska klassiska Ellos. La Redoute blir ett bra komplement till Ellos i deras strävan att sälja mode till bra priser. Allt sedan 1875 så har La Redoute varit ett företag med postorder i Frankrike och det känns stort att de valt Ellos som sin leverantör av Franska modekläder.

Att hitta billigt mode på nätet blir allt enklare och vanligare. Det kan dock vara svårt vid första anblicken på en webbshop om det verkligen är så billigt som det ser ut. Var nog med att kolla upp så du inte står där med en faktura i handen som du kanske inte räknade med. Om butiken inte är belägen i Sverige och utanför EU så kan det tillkomma avgifter för tull och skatter som tillförs på din faktura.

Viktigt att tänka på när du handlar online är att du aldrig uppger dina kort och kontonummer annat än på säkra sidor och när ett köp genomförs. Om kortnummer eller kontonummer uppmanas att skickas via mejl så ringer varningsklockorna, gör aldrig detta. Svenska sajter såsom Ellos är ett företag som arbetar med säker betalning och ett känt varumärke så där behöver man inte fundera så mycket utan man kan handla med gott samvete och utan risker.

Copyright © 2009 Steal My Style